torsdag 29. mai 2014

Før avreise


Tenk at vi skal ha Lykken som hjem i hele 8 uker ! Trangt og skeivt tenker du, - neida, mer lett og  luftig kan man ikke få det, og takhøyden er det ikke noe å si på. Vi seiler mot lyset og midnattsola og kommer hjem til stjernehimmelen i august.
Og med den fantastiske kystlinja vi har foran oss er det mye å glede seg til, sikkert også både positive og mindre positive overraskelser. Vi gleder oss veldig ! 

Nammenam

Alle dager kan ikke bli som denne. Men krabbeteine har vi fått ombord og den skal prøves ved første anledning ! Hvitvinlageret er klart  bunkret på "systemet" og det rekker sikkert til Bodø og tilbake.  Loffen baker vi selvsagt ombord i god " Tåsen-stil" Her satses det på fiskemiddager!!
Klar for avgang
Ny sløyefjel og filetkniv er det også investert i. Synd det ikke ble tid til det fileteringskurset m Lars (Barmen), men med de mengdene fisk vi skal hove inn så blir det rikelig anledning til å øve seg.... regner jeg med.

Skipskatten Lussi er ferdigtrent for seilasen og har foreløpig fått  godkjent trenings-programmet, som har inkludert ribbtur (uten påhengsmotor vel og merke), iland- og ombord hopping, reving, krengning og diverse øvelser med mat, vann og tepper som sklir rundt på dørken ! Nattøvelser, med retur ombord etter lokkelyder (pling-pling)
"Katt-over-bord" øvelsen er enda ikke gjennomført.1 kommentar:

  1. Så spennende!!! Gleder meg til å følge dere på reisen deres! Skal selvsagt vise og holde farmor oppdatert!!:D og
    Ikke glem å legg ut masse bilder av Pus! Savner henne allerede....

    SvarSlett